Träning och MentorskapCategories:

Under våren -20 fick man söka till ett mentorprogram som tränare, dvs vi som C-tränare fick välja en mentor bland ett antal A och B-tränare och vi har nu startat upp detta, min tränare och mentor är Anki Tifelt och idag både tränade jag Raviona och fick många bra tips inför DM start på lördag och så satt jag med på tre ekipage och tittade och ställde en del frågor. Det är nyttigt att ta sig tid att sitta med när andra tränar, det är inte så ofta man tar sig tid till det. Och Raviona min prinsessa gick super, vi fick jobba lite med vänsterbogen i öppnan som är svårast och i serierna fick jag inte byta förrän hon var rund och stadig, hon vill gärna bli spänd över ryggen. Dessutom fick jag hjälp med att påbörja piruettarbetet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *